paleo lunch

Elke dag lunchen

We doen het allemaal dagelijks, lunchen. Toch lijkt het soms lastig om even rond de middag te gaan zitten om wat gezonds te eten. Het is belangrijk dat de lunch niet overgeslagen wordt, want door middel van de lunch krijgt ons lichaam weer energie om de dag verder door te komen. Hierbij wat tips om toch elke dag gezond te lunchen.

Vergeet de lunch niet

Het lijkt misschien een open deur, maar vergeet niet om je lunch mee te nemen. Als je je lunch thuis laat liggen, is het vaak lastig om gezond te lunchen. Tijd om langs de broodjeszaak te gaan, heb je vaak niet. Of je moet een zaken lunch hebben, waardoor je bij Wolfslaar kan lunchen.

Kook ‘s avonds wat extra

Elke dag sta je weer in de keuken om een avondmaaltijd te bereiden. Kook twee keer per week wat extra en je hebt wat over om de volgende dag mee te nemen of om in te vriezen. Het extra koken kost je weinig extra werk en je hebt er later nog plezier van.

Check je vriezer

Als je zo nu en dan eens wat extra kookt en dit invriest, kun je regelmatig eens kijken wat er nog in de vriezer ligt. Haal dit ‘s avonds uit het vriesvak en een dag later kun jij die gezonde restje lunchen.

Voeg groenten toe

Heel simpel: voeg wat groenten of fruit toe aan je lunch. Dit is een zeer makkelijke en snelle manier om gezond te lunchen. Je krijgt door het eten van groenten en fruit namelijk meteen vitamine binnen. Neem bijvoorbeeld wat smultomaatjes of een stuk komkommer mee.

Luister naar je lichaam

Deze laatste tip is een van de belangrijkste tips: luister naar je lichaam. Dat betekent niet alleen dat je op tijd moet stoppen, maar ook dat je niet te vroeg moet stoppen. Eet eventueel iets extra. Op deze manier voorkom je dat je later iets ongezonds gaat snacken. De truc: net genoeg lunchen in Breda, zodat je niets meer eet tot het avondeten.

    x

    Lost Password