baby

Op zoek naar een babynaam

U bent in verwachting. Gefeliciteerd. Met uw partner bent u bezig zich voor te bereiden op de komst van uw kindje. Wordt het een meisje of een jongetje? Of, een tweeling misschien? U bereidt zich op alles voor en de kleertjes liggen al klaar en de kinderkamer is bijna af. Nu nog een leuke naam.

Wordt het een jongetje of een meisje?

Aanstaande ouders hebben vaak veel voorpret. Er wordt veel gelezen over de komst van het kindje en het huis wordt babyproof gemaakt. Een van de leukste dingen om met elkaar over te praten is misschien wel de zoektocht naar een leuk naam, of namen. Want veel aanstaande jonge ouders willen niet van tevoren weten of het een meisje of jongetje wordt. Misschien weet u precies welke naam u wilt gaan gebruiken. Is het de naam van iemand uit uw familie of kennissenkring. En naarmate de zwangerschap vordert, wordt dit een belangrijke beslissing. De geboortekaartjes zijn al uitgezocht en het enige dat er nog op ontbreekt is de naam.

Een naam kiezen

Twijfelt u nog over een hippe babynaam dan is enige hulp misschien handig. Vaak kijken aanstaande ouders hoe een roepnaam bij de achternaam klinkt. Roepnamen die al voorkomen in de familie en namen van goede vrienden springen er altijd uit. Tot slot zijn er heel veel suggestie te vinden via internet. Er zijn lijsten van de meest gebruikte namen maar ook van de minst gebruikte. Er worden ook suggesties gedaan voor nieuwe, hippe babynamen. Kies vooral namen die bij u passen.

    x

    Lost Password