Het Paleo dieet

Met het Paleo dieet ga je terug naar de basis; geen bewerkte producten meer eten. We gaan weer eten zoals onze voorouders deden. Zij aten een stuk gezonder dat dat wij tegenwoordig doen. Wij hebben alle informatie over het Paleo dieet voor je verzameld.
We zullen verder ingaan op:

Het Paleo dieet is eigenlijk geen echt dieet, het is een levensstijl. Maar om je gehele levensstijl om te gooien, dien je wel voldoende informatie over het voedingsvoorschrift op te hebben gedaan. Het dieet heeft namelijk niet alleen invloed op jezelf en je gezondheid, maar ook op je vrienden en familie.
Als je het dieet gaat volgen, zijn er bepaalde dingen die je wel en niet mag eten. Binnen het Paleo dieet is het normaal dat je veel vlees eet. Bepaalde voedingsmiddelen zoals graan en zuivel zijn niet toegestaan. Wij hebben alle voedingsmiddelen die je wel en niet mag eten voor je op een rijtje gezet.
Om je een beetje op weg te helpen, hebben we voor jou informatie verzameld over hoe jij een Paleo weekmenu op kunt stellen. Er zijn geen vaste regels waar je je aan dient te houden, je kunt het zo opstellen zoals jij dat wilt. Wel is het van belang dat je veel groenten eet en variatie is binnen het dieet ook erg belangrijk. Maar ook delen wij een aantal voorbeelden van dagmenu’s met je.

x

Lost Password