catering

Waar kijk je naar bij het kiezen van een goede cateraar?

Ga je binnenkort een speciale gelegenheid vieren? Of ben je gewoon op zoek naar een goede cateraar voor je verjaardagsfeest? In beide gevallen is het goed als je weet waar je specifiek op let bij een goede cateraar. Daarom beschrijven we in dit artikel een aantal zaken waar je op moet letten als je een cateraar uitkiest voor jouw gelegenheid. Ben je op zoek naar een cateraar? Lees dan snel verder!

Wat vinden anderen van de desbetreffende cateraar

Veel mensen kijken alleen naar de prijs bij een cateraar, toch wil dit vaak niet alles zeggen. Het kan namelijk zomaar zijn dat er een goedkopere cateraar veel beter is dan een cateraar die meer geld vraagt. Onze tip is dan ook om in eerste instantie te kijken naar wat anderen vinden van de desbetreffende cateraar. Als je een beetje goed zoekt kan je vaak al verschillende ervaringen vinden over een cateraar.

Past het assortiment van de cateraar bij jouw feestje?

Een tweede punt waar je goed op met letten bij het kiezen van een goede cateraar is het assortiment. Past het eten wat de cateraar aanbiedt bij jouw feestje? Of is het een standaard assortiment? Uiteraard moet je dan zelf wel weten wat je wilt, maar daar gaan we op dit moment even vanuit. Natuurlijk is het bij veel cateraars ook mogelijk om zelf een assortiment samen te stellen, hier kun je natuurlijk altijd informeren als je op zoek bent naar een goede cateraar.

Zorgt de cateraar voor voldoende personeel?

Een laatste punt waar je goed naar moet kijken bij het kiezen van een cateraar is hoeveel medewerkers de cateraar meeneemt. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat de gasten die op je feestje of gelegenheid komen lang moeten wachten op een hapje of een drankje. Overleg daarom altijd met de cateraar die je op het oog hebt of hij/zij ervoor wil zorgen dat er voldoende personeel is op jouw feestje.

Gebruik onze tips

Ga je op zoek naar een goede cateraar? Houd dan onze tips goed in je achterhoofd en zorg ervoor dat je de juiste cateraar vindt die een succes van jouw feestje gaat maken.
 

    x

    Lost Password