xenical

Wat is Xenical?

Xenical is de merknaam van een geneesmiddel dat de stof Alli bevat. Deze stof kan helpen bij het verliezen van gewicht. Het is echter niet zo dat Alli of Xenical een wondermiddel is; je zult daarnaast ook een dieet moeten volgen. Alli of Xenical is enkel een hulpmiddel bij het afvallen.

Hoe werkt Xenical precies?

De werkzame stof Alli in het geneesmiddel Xenical behoort tot de groep lipase-remmers. Het zorgt ervoor dat de ingewanden ongeveer 25% minder vet opnemen uit de voeding die je eet. Dit komt doordat Alli zorgt voor een soort blokkade. De vetten die niet door je lichaam worden geabsorbeerd, zullen via de stoelgang je lichaam verlaten.
Er zijn onderzoeken gedaan waaruit is gebleken dat Alli helpt om de hoeveelheid visceraal vet in het lichaam te verminderen. Dit is een buitengewoon gevaarlijk soort buikvet. Het kan bijvoorbeeld een rol spelen bij een ontstaan van een hoge bloeddruk, hartziekten en twee verschillende soorten diabetes.

Hoe kan Xenical helpen bij het afvallen?

Aangezien je lichaam bij goed gebruik van het geneesmiddel Xenical minder vet opneemt uit het voedsel dat je eet, kun je hiermee afvallen. Het lichaam wordt daardoor namelijk in staat gesteld om het aanwezige lichaamsvet te verbranden. Hieruit haalt ons lichaam namelijk energie. Een deel van het lichaamsvet wordt dus omgezet in energie, waardoor we gewicht zullen verliezen.
Wil jij afvallen met behulp van Xenical? Houd er dan rekening mee dat het geen wondermiddel is en dat je ook een gezond en gevarieerd dieet zult moeten volgen. Het gebruik van Xenical alleen zal je waarschijnlijk niet helpen om de gewenste kilo’s te verliezen. Verder is het belangrijk dat je je van tevoren goed laat inlichten door bijvoorbeeld een apotheker of een arts over het gebruik van Xenical en het is van belang dat je je aan de juiste dosering houdt.

    x

    Lost Password